Κ.Ημ.Α. (ΙΙ)

Ομάδα Δημοσιογραφίας
της Ε.ΨΥ.ΜΕ.

Κοινωνική Λέσχη «Σχεδία»

Είμαστε η ομάδα δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ. Αρθρογραφούμε δύο φορές το μήνα άρθρα της επικαιρότητας και θέματα που μας απασχολούν. Μπορείτε να διαβάσετε όλα μας τα άρθρα παρακάτω. Επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail μας psihiomadas@gmail.com.

Ευχαριστούμε!

Μοιραστείτε το:

Τα Άρθρα μας

 

Συνέντευξη στην Χριστίνα Βραχάλη

Πώς μάθατε για την Ομάδα Δημοσιογραφίας και είστε σήμερα μαζί μας;
Έμαθα από τον άνθρωπο που είναι καθημερινά μαζί σας, τον Μπάμπη, μίλησα με εκείνον και μου είπε για την δουλειά που κάνετε εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη στον Χρήστο Βρεττάκο

Πότε και πού γεννηθήκατε; Μιλήστε μας λίγο για τη ζωή σας.
Γεννήθηκα 29/7/1964, στον Πειραιά, στην Αμφιάλη, είμαι ο τέταρτος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς μου, είμαστε τέσσερα αδέρφια. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα, ο μπαμπάς

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη της Ομάδας Δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ. στον Γιώργο Χρυσοστόμου

Σε μια τέτοια πρόσκληση δεν μπορείς να πεις όχι, όχι από ηθικής άποψης. Βασικά είχα πολύ λαχτάρα να μιλήσω με εσάς, να δω πως είναι αυτή η εμπειρία. Οπότε όταν μου έγινε η πρόσκληση με βρήκε απροετοίμαστο, εξεπλάγην θετικά και χαίρομαι γιατί αυτό που μου συμβαίνει είναι όντως σαν εκείνο που σκέφτηκα εκείνη την ώρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αποδέχεστε την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων που πληκτρολογείτε.     Πολιτική Απορρήτου & Cookies    Όροι Χρήσης

10 + 4 =

Pin It on Pinterest

Μοιραστείτε το!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!