Κ.Ημ.Α. (ΙΙ)

Ομάδα Δημοσιογραφίας
της Ε.ΨΥ.ΜΕ.

Κοινωνική Λέσχη «Σχεδία»

Είμαστε η ομάδα δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ. Αρθρογραφούμε δύο φορές το μήνα άρθρα της επικαιρότητας και θέματα που μας απασχολούν. Μπορείτε να διαβάσετε όλα μας τα άρθρα παρακάτω. Επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail μας psihiomadas@gmail.com.

Ευχαριστούμε!

Μοιραστείτε το:

Τα Άρθρα μας

 

Η πόλη των ονείρων μας

Για αρχή, μία καλή και σωστή πόλη πρέπει να έχει παντού κάμερες και αστυνομία για την ασφάλεια όλων. Κάθε παράβαση θα οδηγείται στην δικαιοσύνη. Χρειάζονται δικαστήρια και φυλακές για όλους τους παράνομους ακόμα και για τους οδηγούς που συχνά κάνουν εγκλήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ομάδα Δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ επισκέπτεται την Αίγινα

Το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου, ξεκινήσαμε με το δελφίνι της HELLENIC SEAWAYS γύρω στις 08.50π.μ. με προορισμό την Αίγινα. Ήταν χορηγία τα εισητήρια και τους ευχαριστούμε.
Για τους περισσότερους είναι η πρώτη φορά που μπαίνουμε σε δελφίνι ή που θα φεύγαμε μόνοι μας από τον Πειραιά κι αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη της Ομάδας Δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ στον Νίκο Δελαγραμμάτικα

Πρώτα από όλα είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ γιατί έχω κι εγώ δύο παιδιά και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αγωνίες και ιδιαίτερα με ενδιαφέρουν οι προσεγγίσεις και τα συναισθήματα των παιδιών που προσπαθούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη της Ομάδας Δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ στον Νίκο Μπογιόπουλο

Ποια θετικά και ποια αρνητικά βρίσκετε στο επάγγελμα του δημοσιογράφου;
Καταρχήν, ο κάθε δημοσιογράφος αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη δουλειά του. Ένα μεγάλο ποσοστό του δημοσιογραφικού κόσμου δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου, δεν τους εκτιμώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη της Ομάδας Δημοσιογραφίας Ε.ΨΥ.ΜΕ στον Γιάννη Ζουγανέλη

Ποια τα συναισθήματα σας που είστε σήμερα μαζί μας;

Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος, αγαπώ πολύ τον άνθρωπο, είμαι ανθρωποκεντρικός και ιδεολογικά πιστεύω στην ισονομία. Τι να προκύψει; Σας γνώρισα, είχαμε γνωριστεί το 2012 στο παζάρι σας, μου ζήτησε ο εκπαιδευτής Χαράλαμπος Δεπάστας να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη και ήρθα με όλη μου την καρδιά. Γιατί το συναίσθημα αν δεν εκφραστεί δεν υπάρχει.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ψυχή μιας ομάδας: «Το Μακεδονικό ζήτημα»

Οι Σλάβοι σύμφωνα με την ιστορία κατοίκισαν στο γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας περίπου τον 7ο αιώνα μ.Χ. και εκεί ήταν ήδη οι αρχαίοι Μακεδόνες που ήταν ελληνικό φύλο. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι Μακεδόνες.

Διαβάστε Περισσότερα
Σελίδα 1 από 812345...Τελευταία »

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αποδέχεστε την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων που πληκτρολογείτε.     Πολιτική Απορρήτου & Cookies    Όροι Χρήσης

1 + 6 =

Pin It on Pinterest

Μοιραστείτε το!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!