Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Επιχειρώντας Μαζί»

19 Ιούν, 2015 | Ανακοινώσεις

Δραπετσώνα, 6-7-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών, με συγκρατημενη αισιοδοξία και κυρίως με διάθεση για δράση, σας προσκαλεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Επιχειρώντας Μαζί». Το έργο εντάσσεται στην  Πρόσκληση «Προαγωγή των δημοκρατικών αξιών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», που είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και το διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00-14:00 μ.μ. στην έδρα της Ε.ΨΥ.ΜΕ., στην οδό Μ. Μπότσαρη 33, στη Δραπετσώνα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της κοινότητας για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης (Κοιν.Σ.Επ.) που πρόκειται να συσταθεί με σκοπό την  εργασιακή  αποκατάσταση  πέντε  (5)  εκπαιδευομένων  καθώς και  η ευαισθητοποίηση του κοινού για υποστήριξη της προσπάθειάς μας.


To Έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως ΕΕΑ Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στην χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 enarktiria-bodosaki-epsyme


ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η σελίδα μας στο Facebook

3 days ago
Animartists

Ευχαριστούμε το Animartists και τις Ανήσυχες Μέρες για τη συγγραφή του άρθρου για το βιβλίο του Στράτου.

Άρθρο: Χαράλαμπος Δεπάστας, Κοινωνικός Λειτουργός
Στήλη: Πολιτισμός - Ντοκουμέντα

Ως Animartists προωθούμε την ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Ο 30χρονος συγγραφέας Στράτος Γιάγκος ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Εμπνέεται από βιντεοπαιχνίδια, anime και manga

Ευχαριστούμε το LIFO για την δημοσιοποίηση του βιβλίου του Στράτου!

Η Ομάδα Δημοσιογραφίας της Ε.ΨΥ.ΜΕ (που την αποτελούν νέοι με αυτισμό) του πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 10 »

Pin It on Pinterest

Μοιραστείτε το!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!